Ποιοι είμαστε

Εταιρία
Η Grafica (www.grafica.gr) δραστηριοποιείται στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου και προέκυψε σαν ανάγκη κάλυψης ενός κενού στην ελληνική αγορά. Λειτουργεί με τη φιλοσοφία των εξ'αποστάσεως πωλήσεων προϊόντων. 

Στη συλλογή των προϊόντων του καταστήματος θα βρείτε κυρίως ελληνικά προϊόντα.  

Η πώληση των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου – ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) της εταιρίας. Μπορείτε να πραγματοποιείτε τις παραγγελίες σας στο e-shop της Grafica, χωρίς χρονικούς ή γεωγραφικούς περιορισμούς, ενώ οι παραγγελίες εκτελούνται με σειρά προτεραιότητας. 

Ο στόχος τής Grafica ήταν εξ' αρχής η διάθεση στο ευρύ κοινό ενός εύχρηστου και φιλικού διαδικτυακού τόπου, με την ενσωμάτωση των πιο προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων, ώστε να παρέχονται ασφαλείς και αξιόπιστες συναλλαγές για την αρτιότερη δυνατή ολοκλήρωση ηλεκτρονικών αγορών. 

Στοχεύσαμε ακόμη στην η παροχή μιας πλήρους γκάμας προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές, με όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξυπηρέτηση, με ιδιαίτερο βάρος στην ύπαρξη αποθεμάτων, και κύριο μέλημα την ικανοποίηση των πελατών μας.