Χρεώσεις αποστολής

Η Grafica θέλοντας να προσφέρει ποικιλία στον τρόπο αποστολής των προϊόντων του, ικανοποιώντας τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών από πλευράς μείωσης του κόστους και χρόνου παράδοσης, δημιούργησε πολιτική ειδικών χρεώσεων για την αποστολή των προϊόντων του, με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σε καμία περίπτωση το DECOMAGIC δεν επιδιώκει να έχει κάποιο κέρδος από την αποστολή των προϊόντων του. Αντίθετα, επιδίωξη μας είναι να μειώνουμε το κόστος για τον πελάτη στο μικρότερο δυνατόν, μειώνοντας ταυτόχρονα στο ελάχιστο το χρόνο παράδοσης. 


Το DECOMAGIC αποστέλλει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, Ευρώπη και Υπόλοιπο Κόσμο μέσω συνεργαζόμενων δικτύων ταχυμεταφορέων και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.


                                     Έξοδα αποστολής

 

Χρεώσεις αποστολής παραγγελίας

 

 

 

 

 

Εξοφλημένες παραγγελίες με παράδοση στην Ελλάδα

Κόστος

Παραγγελίες κάτω από   20 €

Παραγγελίες πάνω από 100 €

Ειδική εξτρά επιβάρυνση +5,00 

Δωρεάν μεταφορικά

Παραγγελίες κάτω των 100 € και με βάρος μέχρι 3 κιλά

Για κάθε επί πλέον κιλό

4,50

1,50

Παραγγελίες με αντικαταβολή με παράδοση στην Ελλάδα

Κόστος

Χρέωση αντικαταβολής

+ 2,50 €


Για παραδόσεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης (βλ. χώρες)

Κόστος

Ευρωπαϊκή Ένωση (ΑΥΣΤΡΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΕΣΘΟΝΙΑ, ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΛΕΤΟΝΙΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΜΑΛΤΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΦΙΛΑΝΔΙΑ)  

Χρέωση πρώτου 0.5kg

13,00 €

Για κάθε επί πλέον 0,5 κιλό

4.00 €

Λοιπές χώρες με ΕΛΤΑ (Δέματα μέχρι 1.0 kg)

Κόστος

Χρέωση πρώτου 0.5kg

13,00 €

Για κάθε επί πλέον 0,5 κιλό

5.00 €

Με τα ΕΛΤΑ (δέματα μεγαλύτερα του 1.0 kg)

35,00 €


*Για παραδόσεις σε δυσπρόσιτες περιοχές όπου δεν είναι εύκολη η αποστολή μέσω courier, τα προϊόντα αποστέλλονται με ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ).                                        Χρόνος παράδοσης

 

Παραδόσεις προϊόντων πραγματοποιούνται εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00), εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. 

Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Οι επιλογές και χρεώσεις αποστολής των προϊόντων υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα μας, σύμφωνα με τη διεύθυνση αποστολής και τον ταχυδρομικό κώδικα που δηλώνει ο πελάτης καιε μφανίζονται πάντοτε πριν την επιβεβαίωση/ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Για την παραλαβή των προϊόντων, απαιτείται υπογραφή του δελτίου αποστολής. Παρακαλούμε δηλώστε μια διεύθυνση αποστολής, όπου θα υπάρχει κάποιο πρόσωπο να υπογράψει επιβεβαιώνοντας την παραλαβή τους. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παραλάβετε το προϊόν κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ημερών και ωρών στη διεύθυνση οικίας σας, μπορείτε να δηλώσετε τη διεύθυνση εργασίας σας, ως τόπο παράδοσης.Βεβαιωθείτε πάντως ότι κάποιος θα βρίσκεται στη διεύθυνση αποστολής που έχετε επιλέξει, καθώς απαιτείται υπογραφή του δελτίου παράδοσης. 

Ελλάδα (εκτός απομακρυσμένω περιοχών)

Για παράδοση με courier στην Ελλάδα, ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες, εφόσον το προϊόν υπάρχει διαθέσιμο στις αποθήκες μας.

Για αποστολή με ταχυδρομείο στην Ελλάδα, ο χρόνος παράδοσης είναι σύμφωνα με αυτόν που εφαρμόζεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).

Για παραδόσεις σε δυσπρόσιτες περιοχές, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή μέσω courier, τα προϊόντα αποστέλλονται με ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ).

Ευρώπη & Λοιπές Χώρες

Για αποστολή με ταχυδρομείο σε χώρες της Ευρώπης και Λοιπές Χώρες, ο χρόνος παράδοσης είναι σύμφωνα με αυτόν που εφαρμόζεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).